Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Leiden Zuidwest
 
 
Online kerkdienst Online kerkdienst
De laatste video is te zien van zondagochtend tot zaterdagavond.Tijdens de video kunt u met de Givt app aan de drie collectes geven. Onderstaande QR-code komt dan in beeld.U kunt natuurlijk ook bovenstaande code scannen.
Als u de QR-code scant komt u automatisch in het collecte scherm van Leiden Zuidwest. Door op het "+" teken te drukken komt er een nieuw veld om een bedrag in te vullen. Als u niet op het "+" teken drukt en maar één bedrag invult en verzendt, gaat het hele bedrag naar de diaconie.

Uw bijdrage aan de collecten is van groot belang. Ook voor de PGL lopen in deze hectische tijden de kosten gewoon door en staan we voor onbekende uitdagingen
U kunt uw collectebijdrage ook overmaken naar NL71 INGB 0678 6510 94 t.n.v. de Protestantse gemeente te Leiden o.v.v. datum van de dienst en naam van de wijkgemeente Leiden Zuidwest. Het bedrag dat u overmaakt gaat voor 50% naar de diaconie en voor 50% naar de Protestantse gemeente Leiden.
 
terug
 
 
 
 

Kerkdienst in de Pelgrim
datum en tijdstip 09-08-2020 om 10.00 uur
meer details

 
Aanmelden bijwoning kerkdiensten – vanaf 2 augustus bij de ingang van de Pelgrim.
meer
 
Online kerkdienst
meer
 
DE NAAM VAN ONZE NIEUWE VIERPLEK
meer
 
Telefoonlijn
meer
 
Spaardoel 40-dagentijd Christenen uit Pakistan
meer
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.