Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Leiden Zuidwest
 
 
Aanmelden bijwoning kerkdiensten – vanaf 2 augustus bij de ingang van de Pelgrim. Aanmelden bijwoning kerkdiensten – vanaf 2 augustus bij de ingang van de Pelgrim.

Na vijf weken verplicht telefonisch aanmelden heeft de kerkenraad in overleg met de corona-coördinator besloten om vanaf 2 augustus met een lijst van regelmatige bezoekers van de afgelopen 5 zondagen te gaan werken, zonder verplichte telefonische aanmelding op vrijdag. Van de 46 stoelen in 1,5m opstelling blijven er gemiddeld 20-25 stoelen onbezet.
De aanmeld procedure is nu als volgt: bij binnenkomst meld u zich (verplicht) bij de coördi-nator achter de tafel, en wordt een kruisje achter uw naam gezet. Bent u nog niet eerder ge-weest, geeft u dan uw naam èn telefoonnummer door bij binnenkomst, bij de coördinator achter de tafel. Zo is er altijd een actuele lijst van aanwezigen in de dienst, mocht er contact-onderzoek van de GGD nodig zijn. Het van te voren verplicht bellen om aan te melden ver-valt hiermee.
Verder blijven de bekende regels van kracht:
1. Wanneer u zich de dag van de dienst niet goed voelt of koorts heeft, komt u dan niet.
2. Houd 1,5 meter afstand.
3. Hoesten of niezen in elleboog of papieren zakdoekje.

 

 

terug
 
 
 
 

Kerkdienst in de Pelgrim
datum en tijdstip 27-09-2020 om 10.00 uur
meer details

 
Online kerkdienst
meer
 
Startzondag en opening De Pelgrim 4 oktober, voor deze dienst moet opgegeven worden op:
meer
 
Avondmaal in corona-stijl
meer
 
Beheer de Pelgrim
meer
 
Aanmelden bijwoning kerkdiensten – vanaf 2 augustus bij de ingang van de Pelgrim.
meer
 
Gedachtenishoek in de Pelgrim
meer
 
Telefoonlijn
meer
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.