Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Leiden Zuidwest
 
 
Voor ouderen Voor ouderen


Bijbeluren
Zie bijbelkringen

Contactmiddag voor ouderen
Voor de mensen die nog niet van het bestaan van deze bijeenkomsten afweten en voor de mensen die al trouw de soos bezoeken:
In principe op de eerste dinsdagmiddag van de maand is er een gezellige bijeenkomst in de vergaderzaal van de Antoniuskerk waar koffie en thee geschonken wordt en door de organisatoren een activiteit wordt verzorgd. Voor de koffie en thee wordt een bijdrage gevraagd. Begintijd 14.30 uur. Alle 55 plussers zijn van harte welkom.

Verjaardagsviering 75+
Ook dit jaar nodigen wij de 75 plussers uit van onze wijkgemeente om hun verjaardag gezamenlijk te vieren. Zet u alvast de geplande data in uw agenda : 29 maart, 21 juni en 27 september.
De manier van uitnodigen verschilt van de voorgaande jaren.
De eerste keer nodigen wij de mensen uit die jarig zijn in de maanden januari, april, juli en oktober. Voor de volgende bijeenkomst worden diegenen uitgenodigd die jarig zijn in februari, mei, augustus en november,  en de laatste keer dit jaar zij die in maart, juni, september en december jarig zijn.
Het verjaardagsfeest wordt gehouden in het restaurant van Wooncentrum De Parelvissers, Bizetpad 8.  Het programma is weer een verrassing.
Wij zouden het fijn vinden als wij u mogen ontmoeten. Zeker diegenen met wie wij misschien wat minder contact hebben, en die wij niet in de kerk zien.
Ruimschoots van te voren krijgt u een persoonlijke uitnodiging.  Graag tot ziens!
Namens de commissie 75+ Anne Wipkink

Buurtinitiatief Leiden zuidwest 
Doel van de bijeenkomsten is zingeving en sociale contacten in de wijk. Ze zijn een initiatief van PKN Leiden Zuidwest, RK Lam Gods en Apostolisch Genootschap. Ze krijgen steun van o.a. de Gemeente Leiden, Libertas, Topaz, Radius en in 2019 financieel van de stichting Carolusgulden. Aan de deelnemers wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd van 5 euro.

terug
 
 
 
 

Eredienst (Antoniuskerk)
datum en tijdstip 24-03-2019 om 10.00 uur
meer details

 
Een half uur bezinning op de woensdagavond in de veertigdagentijd
meer
 
Paasproject
meer
 
40-dagentijd liederen
meer
 
Aanstelling kerkelijk werker ouderenpastoraat
meer
 
Paasbrodenactie
meer
 
Jaarthema 2018-2019: Een huis om in te wonen
meer
 
Kring ‘Geloven met hoofd, hart, handen en voeten’.
meer
 
Christelijke meditatie 2019 thema: ‘Psalmen’
meer
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.